Campanie de caritate prin SMS «Copii sănătoşi»

Posibilitatea de a ajuta copiii bolnavi prin intermediul sms-urilor pentru abonaţii Moldcell.

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că a apărut posibilitatea de a ajuta copiii bolnavi prin intermediul serviciului sms! AO „Salvaţi Viaţa!” împreună cu compania Moldcell lansează un proiect nou – „Copii sănătoşi”. Începând cu 1 decembrie 2012 oricare abonat al operatorului de telefonie mobilă Moldcell va putea să ajute copii, trimiţând un sms gol la numărul scurt 0445. Costul mesajului este de 30 MDL, aceasta şi fiind suma donată. În ziua de azi aceasta metodă de acordare a ajutorului este cea mai uşoară şi comodă: suma este acceptabilă şi nu este necesar de a pierde timp pentru a merge la bancă. Câteva secunde pentru trimiterea mesajului – şi Dvs aţi făcut o faptă bună.

Suntem recunoscători companiei Moldcell pentru serviciul oferit şi pentru susţinerea activităţilor organizaţiei noastre. Serviciul de donaţie-sms ne-a fost oferit gratuit. 100 % din fonduri vor fi transferate spre tratamentul copiilor grav bolnavi. În curând pe site, pe pagina cu rapoarte, va fi afişată informaţia privind fondurile colectate prin intermediul sms-urilor. Toţi banii, donaţi prin această metodă, vor fi împărţiţi în mod egal între copiii care vor avea nevoie de ajutor în ziua trimiterii sms-urilor.

Atenţie! În mesaj nu trebuie de introdus nici un text. Este foarte important! Nici-o publicitate, cuvinte, informaţii sau întrebări. În caz contrar, mesajul va fi identificat drept spam şi eliminat în mod automat de către program. Informaţii la tel: 022-999-381.

Sperăm la susţinerea informaţională a campaniei noastre! Puteţi ajuta nu numai prin trimiterea mesajului dar şi povestind despre aceasta prietenilor şi cunoştinţelor, postând această ştire pe reţelele de socializare sau trimiţând e-mailuri.

Mulţumim tuturor care nu refuză să ajute copii noştri. Dvs salvaţi vieţile copiilor!

Cu respect şi recunoştinţă,
echipa AO „Salvaţi Viaţa!”.

Нравится
Partener