Noutăți despre Andriușa Cătărău. Relansăm adunarea de fonduri!

news

Am primit recent o scrisoare de la părinții lui Andrei Cătărău. Ei ne informează despre faptul, că băiatul este supus mai multor operații prin care se încearca înlăturarea consecințelor artrogripozei congenitale.

”Suntem bucuroși să vă informăm că feciorul nostru Andrei a avut în februarie a patra operație, care a decurs cu succes. După o reabilitare îndelungată în clinică el a fost externat. Ultima operație a avut ca scop înlăturarea spasmelor la mâina dreaptă cu re-localizarea tendoanelor, înlăturarea spasmelor la degetele 1,3,4 cu efectuarea transplantului cutanat. În pofida durerii și suferințelor prin care a avut de trecut, Andrei zâmbește în continuu și speră la însănătoșire. Cu plăcere încearcă să însușeasca mișcări noi, repetând mereu ” Eu pot!”. În clinica din St. Petersburg el a făcut cunoștință cu mai mulți copii, care l-au învățat , că cel mai important este să fii puternic, ca să treci prin toate etapele de tratament și recuperare.

Pentru Andrei timpul este un dușman. Cu cât mai devreme el va începe tratamentul, cu atât mai multe șanse la însănătoșire el are. Mulțumim tuturor care ne ajută financiar, care ne susțin. Datorită vouă familia noastră a început să aibă speranța că visul nostru de a avea un copil sănătos poate deveni realitate. În pofida faptului că în Moldova această boală nu se tratează, Andrei va putea scrie, desena, mânca de sinestătător. Mulțumim medicilor din Rusia pentru munca și profesionalismul lor.

Ne închinăm vouă pentru faptele bune, fără de care noi nu am fi putut atinge rezultate care ne dau speranțe. ”

În luna iunie espe planificată încă o operație pentru Andrei, costul căreia atinge suma de 184 000 RUB (~70 000 MDL). Împreună cu părinții lui Andrei sperăm la ajutorul oamenilor buni la inimă.

1411889669488 1415250115858 1415250119624

Нравится
Partener General – Compania Modcell
Partener