Colectarea de fonduri pentru a cincea operație pentru Andrei Cătărău este închisă!

MAM_1198

Andrei Cătărău își trăiește viața în durere. Născut cu artrogripoză, cu mâinuțele deformate, a suportat deja cîteva operații. Părinții nu se dau bătuți, ei se tem că nu vor reuși la timp, pentru că defectele fizice pot fi corectate doar în copilăria timpurie.

Zilele acestea, în cadrul turneului de tenis pentru amatori, noi am adunat suma necesară pentru continuarea tratamentului lui Andrei. Mama Tatiana a venit împreună cu micuțul la deschiderea și închiderea turneului, unde a și fost anunțată știrea că banii pentru penultima operație au fost adunați. Noutatea îmbucurătoare a atins-o pe mamă până la lacrimi. Ea nu mai contenea să mulțumească prin intermediul nostru fiecăruia, care iarăși le-a insuflat speranța că Andrei se va face bine și va putea singur să aibă grijă de el în viitor.

Și noi ne bucurăm pentru micuț. Știm că procesul de însănătoșire este dureros și avem încrederea că atât lui Andrei cât și părinților săi le ajunge putere și bărbăție ca să străbată această cale până la capăt.
Însănătoșește-te, micuțule!

Нравится
Partener General – Compania Modcell
Partener