ZUMBA MARATON caritabil

1_n

Pe 10 Mai în grădina publica Valea Morilor a avut loc un eveniment fantastic, sprijinit de fitnes centru Happy Fitness. ZUMBA MARATHON a început cu demonstrații de dans oferite de cei mai buni instructori, după care evenimentul inedit a continuat pentru toate fanele dansului!

Antrenorii de la Happy Fitness arătau mișcările dansurilor incendiare latino, iar sarcina principală a participantelor a fost să le repete pînă la capătul forțelor, și să nu renunțe nici într-un caz!!!

La sfârșitul competiției vesele au fost oferite 3 premii.
Juriul a urmărit dansatoarele pe parcurs de mai multe ore. Se evalua nu doar rezistența și puterea lor, dar și imaginea scenica, plasticitatea și afectivitatea.

Pentru a participa la acest ZUMBA MARATHON dinamic și de neuitat doritorii trebuieau să se înregistreze și să achite taxa de participare- 50 MDL.

Prin intermediul amatorilor de dans care au participat la ZUMBA MARATON au fost adunati 4025 MDL. Banii au fost distribuiti la 2 beneficiari ai organizației ”Salvați viața”- Matei Bujor și Katiușa Madan.
Mulțumim din suflet clubului sportiv Happy Fitness și tuturor participanților la acest eveniment vesel și incendiar pentru susținere și ajutorul acordat copiilor grav bolnavi.

Mai multe fotografii le puteți găsi pe pagina noastră Facebook.

Нравится
Partener