Proiectul de binefacere ” Copiii – florile vieții”

DSC_0465

La ce se gândește familia tânără când planifică cea mai importantă zi din viața lor?! Despre aceasta ne va povesti prima noastră istorie de nuntă.

Tinerii Berechet și-au început viața în comun cu un fapt neobișnuit. Ei au dorit să-și facă ziua nunții nu doar frumoasă, dar și plină de fapte bune. Invitații au citit în invitațiile la nuntă o rugăminte neașteptată, de a nu aduce flori tinerilor însurăței la nuntă. Mirele și mireasa au propus tuturor invitaților de a da banii, meniți pentru flori, pentru binefacere. În sala de banchete a fost instalată o boxă înfrumusețată unde s-a putut arunca acolo bani pentru tratamentul copiilor grav bolnavi. Toate mijloacele adunate, adică 7 515 lei, familia Berechet le-a transmis organizației ”Salvați Viața”. Acești bani au devenit un pas important în colectarea de fonduri pentru operația lui Gudima Victor.

Să nu dăruiești flori, dar să ajuți la însănătoșire s-a dovedit a fi foarte simplu! Florile care nu au fost dăruite, care oricum s-ar fi ofilit în vaze, au salvat vederea băiatului! Ce idee minunată a adus la viață perechea îndrăgostită. Noi mulțumim familiei Berechet pentru încrederea în noi și pentru ajutor atât de creativ. Poate, exemplul acestei modalități de binefacere va da imbold și altcuiva de a acționa astfel. Noi vom fi întotdeauna bucuroși să ne alăturăm și să susținem. Pentru că salvarea viețiilor este mai ușor împreună!

1 2

Нравится