Noutăți de la familia Cătărău!

04062015676

Dragii noștri prieteni! Am așteptat un timp îndelungat noutăți de la familia Cătărău și astăzi putem să vă povestim cum decurge tratamentul lui Andrei.

La 3 iunie copilul a fost supus cu succes la a cincea operație. A fost o operație complicată de transplantare a mușchiului de pe piept, pe bicepsul mâinii stângi. Datorită acestei operații, copilul ar trebui să fie în stare singur să ducă mâna la gură în timpul mesei. Intervenția chirurgicală a durat trei ore jumătate, acum încă merge procesul de recuperare. Până la vindecarea mușchiului în întregime mai este cale lungă, încă cîteva operații.

Acum părinții lui Andrei îl învață să mănânce singur, să-și curețe dinții, să se pieptene. În pofida durerilor trăite, micuțul continuă să zâmbească insuflând părinților fericire și speranță. El știe că alăturiare îngeri păzitori, toți care îl ajută să lupte cu boala. Datorită susținerii morale și financiare a celor din jur părinții sunt convinși că visul lor, cel în care Andrei va fi sănătos, poate deveni realitate.

Părinții mulțumesc medicilor ruși pentru profesionalism și bunătate, tuturor care în tot acest timp au fost alăuri de Andrei și l-au ajutat să atingă rezultate atât de bune.

Iar noi continuăm să urmărim succesele băiatului și vă vom informa despre starea sa.

Нравится
Partener General – Compania Modcell
Partener