Realocarea mijloacelor adunate pentru Xenia Cardaș

Cătărău2

Părinții Xeniei au putut să rezolve de sinestătător problema cu achitarea tratamentului. Fetița suferă de o boală rară congenitală a vezicii urinare. La Xenia aceast organ se află în exterior, nu în interior. În curând medicii italieni vor întreprinde o operație care va schimba starea fetiței.
Organizația noastră a strâns pentru Xenia 142 400 de lei. Familia Cardaș nu au nevoie de ei, de aceea vom realoca acești bani altor copii care așteaptă ajutor.

Primii în listă sunt Ion Gherța și Andrei Cătărău.

Ion Gherța acum se află cu părinții la Moscova. Familia s-a mutat acolo pentru a căuta o sursă de existență, atât pentru a achita cheltuielile zilnice cât și tratamentul costisitor al fiului. Ion suferă de boală cardiacă congenitală, au fost întreprinse câteva operații. Pentru achitarea uneia din ele a participat și AO ”Salvați Viața”. Acum are 4 ani și are nevoie de încă o intervenție chirurgicală. Părinții vor putea să achite o parte din suma necesară, iar suma de 5000 de euro o vom acoperi din contul banilor Xeniei.

Pe Andrei Cătărău îl știm de mult timp. Băiatul luptă cu o formă gravă de artrogripoză. A suportat deja multe operații, s- a învățat să mănânce de sinestătător, să deseneze, să înoate. Ne mândrim cu succesele sale. O paret din banii adunați pentru Xenia vor fi transferați la clinica ”G.I. Turner” pentru operația lui Andrei.

Mulțumim tuturor pentru ajutorul acordat Xeniei.

Tututor copiilor noștri le dorim operații cu succes și însănătoșire grabnică.

Нравится
Partener General – Compania Modcell
Partener