Andrei ajută alți trei copii!

019

În luna mai Andrei Cătărău împreună cu mama sa au plecat la Sanct-Peterburg pentru altă operație. Dar investigațiile au arătat că băiatul nu mai are necesitate de o altă intervenție chirurgicală. Andrei a reușit să obțină rezultate bune după operațiile anterioare și curele de reabilitare. Lui Andrei i-au pus gips pe o mână și l-au trimis acasă, cu recomandarea de a mai face încă câteva cure de reabilitare. Mama lui a decis să facă reabilitarea în Chișinău în centrul ”Neokinetica”.  Noi am adunat pentru Andrei 52 500 de lei, dintre care va avea nevoie de doar 18 000 (2 cure de reabilitare). Suma restantă  de 34 500 de lei va fi redirecționată între copiii care sunt înscriși printre primii în lista noastră de așteptare. Aceștia sunt Cauș Ionela, care are nevoie de kinetoterapie în centrul Neokinetica. Costul curei este de  9 640 de lei. Al doilea copil căruia îi va fi acordat ajutor este Chiriac Camelia care suferă de retard în dezvoltarea psiho-motorică și verbală. Fetița de asemenea are nevoie de o cură de reabilitare la centrul Neokinetica. Costul curei este de 12 480 lei. Al treilea în listă este Țaran Roman. Băiatul are nevoie de o operație la centrul medical Terramed. Costul operației este de 17 000 de lei.

În timpul apropiat fiecare dintre acești copii vor primi multașteptatul ajutor din partea specialiștilor, pentru a începe o viață nouă cu noi posibilități.

Noi mulțumim tuturor care au luat parte la destinul lui Andrei Cătărău și astfel au ajutat încă trei copii! Mulțumim mult tuturor!

Le dorim copiilor noștri însănătoșire grabnică și așteptăm noutăți bune!

Нравится
Partener