Proiectul “Ajutor secțiilor pediatrice ale spitalelor RM” iarăși a oferit ajutor copiilor bolnavi de cancer!

hemoragic1

Suntem bucuroși că în pofida tumultului de griji legate de venirea Craciunului prietenii noștri nu uită de noi și de cei, care au nevoie de ajutor. Pe conturile organizației ”Salvați viața” continue să intre contribuțiile Dvs pentru ajutorul secțiilor de copii din spitalele Moldovei. Astfel, noi am putut ajuta încă odată departamentul oncologic. Pentru el au fost procurate sisteme și baterii pentru aparatele de infuzare în suma de 43 300 MDL.

În ziua de azi introducerea medicamentelor copiilor se face prin aparate de infuzare, care permit dozarea exactă, setarea vitezei potrivite de injectare si combinarea mai multor medicamente intr-o singură injectare. Doar așa se poate obține un rezultat cât mai bun care să-l ajute pe copil să se vindece.

Dar pentru a folosi aceste aparate de infuzare e nevoie de mai multe piese de schimb, precum sisteme de infuzare, filtre antibacteriene, care costă destul de mult. Fără ele, aparatele nu pot fi utilizate. Pe lângă aceasta, la o anumită perioadă de timp trebuiesc schimbate și bateriile. După 2-3 ani de folosire continue ele se uzează și trebuiesc schimbate cu unele noi.

Pentru a procura consumabile e nevoie de ajutorul donorilor.Medicii din secția de Onco-hematologie îi mulțumesc pe toți pentru ajutorul oferit la salvarea vieților micilor pacienți.

hemoragic2 hemoragic3

Нравится
Partener