Noutățile de la Svetlana Bondari

Севастьян2

16 ianuarie Svetlana a plecat cu trenul la Moscova. Dar în drum au început contracțiile. Imediat la sosirea, direct din tren, Svetlana a fost transportată cu salvarea la spital.

Dimineața 17 ianuarie Svetlana a născut un băiețel cu greutatea de 3625 g și înălțimea 52 cm. L-a numit Sevastian. După nașterea diagnosticul s-a confirmat – hernie diafragmatică. Alte probleme cu sănătate copilul nu are. La moment situația este foarte complicată.

Vineri, 20 ianuarie, Sevastian a suportat intervenția chirurgicală, care a durat mai mult de 2 ore. Copilul are o formă gravă de hernie diafragmatică. O parte din organele cavității abdominale (stomac, intestine, parțial ficatul și splina) s-au mutat în cavitate toracică, strivind și dislocând inima și plămânul stâng . În timpul operației medicii au întors organele la locul lor. La moment copilul este supus somnului artificial pe 5-7 zile, are nevoie de liniște totală. În acest timp v-a fi supravegheat de medicii și, dacă n-o să fiu semne de complicații postoperatorii, peste o săptămână băiatul treptat v-a fi scos din somn și adaptat la viață. Curent starea copilului este grea, dar stabilă.

Pronosticul medicilor este pozitiv. Părinții cred în profesionalismul medicilor, cred, că băiatul lor v-a avea o viață fericită.

Și noi sperăm, că copilul v-a birui boala cât mai curând și o să crească un băiat sănătos.

Clinica ne-a trimis contul pentru tratamentul copilului, care include posibile complicații și reabilitarea, în suma de 1 045 650 ruble (~ 366 000 MDL). Trebuie de achitat suma deplină. În caz că rămâne rest, suma restantă v-a fi întoarsă. Ne adresăm tuturor salvatorilor! Salvați-l pe nou-născutul Sebastian! Avem nevoie de ajutorul vostru!

Нравится
Partener General – Compania Modcell
Partener