Double Your Donation

double-your-donation

În martie, anul trecut, am organizat o acţiune scurtă dar foarte eficientă – Double Your Donation. Întreaga sumă transferată, într-o anumită perioadă de timp, pe contul „Save Life”, a fost dublată de către prietenii noştri anonimi. Acei bani ne-au permis să ajutăm consecutiv 6 copii! Acţiunea a avut un rezultat minunat!

Acum, un an mai târziu salvatorii anonimi sunt gata din nou să dubleze suma ce va intra în contul „Salvați Viața”. De la 3 până la 15 februarie orice sumă transferată de către dumneavoastră, pentru a trata copiii bolnavi, va fi dublată.

De această dată, ne dorim foarte mult să îl ajutăm pe micuţul Sevastian Bondari. Am făcut cunoștință cu el încă până a se fi născut, atunci când mama lui Sevastian se pregătea nu doar de naşterea bebelușului ei dar și de o grea încercare. Faptul că băiatul avea nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală imediat după naştere, era cunoscut dinainte. Acum Sevastian luptă ca să trăiască. El deja a suferit o intervenție chirurgicală într-o clinică din Moscova. Părinții lui au mare nevoie de sprijinul nostru!

Double Your Donation — este o bună oportunitate să îl ajutăm pe Sevastian și să dublăm şansele lui la o copilărie fericită!

Нравится
Partener General – Compania Modcell
Partener