Fundația internațională ”A. S.Pușkin” a acordat ajutor secției Oncologie Pediatrică

NEF_0228

La 15 februarie este marcată Ziua Internaţională a copilului cu cancer. Este un prilej de a atrage atenţia lumii asupra problemelor copiilor, ale căror vieţi sunt în pericol. Organizaţia „Salvați viața” nu a putut trece cu vederea această zi și a făcut o mică contribuţie la îmbunătăţirea calităţii tratamentului copiilor cu cancer din Moldova. Recent, țara noastră a fost vizitată de către reprezentanții Fundației Internaționale ”A. S.Pușkin”, Alexandr Pușkin și Maria Madelaine Pușkin-Durnov. În timpul licitației, la Winter Masquerade Ball a fost vândută o carte cu basmele lui A. Pușkin, semnată de urmașii săi. Acest exemplar minunat al cărţii a fost cu amabilitate oferit de către reprezentanții Fundației. Iar toate mijloacele colectate în urma licitației au fost transferate pentru acordarea ajutorului copiilor bolnavi ajutaţi de către Fundația „Salvaţi viaţa”.

În luna februarie, Fundația internațională ”A. S.Pușkin” iarăşi ne-a ajutat. Contribuţia lor a fost decisivă în achiziționarea unei brancarde speciale (brancarda C 120020, Made in Italy) pentru secţia Oncologie Pediatrică. Prețul brancardei a constituit 21 600 lei.

Dorim să le mulţumim enorm domnului Alexandr Pușkin și doamnei Maria Madelaine Pușkin-Durnov pentru asistenţa acordată și implicarea în viaţa copiilor noştri. Iar tuturor copiilor care acum luptă cu maladiile grave, le dorim curaj, rezistență și recuperare rapidă!

Нравится
Partener