Arta în salvarea copiilor

savelife_f_03big

Pe 23 martie 2017, OA Salvați Viața vă invită la un concert caritabil de muzică clasică. Evenimentul este organizat sub patronajul Dnei Armine Khachatryan, cu susținerea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Partenerul General al evenimentului – compania Moldcell.

În fiecare an, până la 10 nou-născuți au nevoie de intervenții chirurgicale în scopul eliminării atreziei de esofag. În jur de 50 de copii, lăsați nesupravegheați, beau substanțe chimice periculoase și înghit diverse obiecte care duc la traumarea esofagului. Aproximativ la 65% dintre aceștia, cu timpul, apar complicații de grad divers, legate de subțierea esofagului. Secția de Endoscopie Pediatrică al Centrului Mamei și Copilului este pregătită să trateze astfel de maladii fără intervenții chirurgicale, dar aplicarea acestei metode necesită un echipament special. La moment, departamentul are urgentă nevoie de un endoscop video, costul căruia este de 315 000 lei.

În acest context, Vă invităm la concertul de caritate din 23 martie, organizat în scopul colectării fondurilor pentru procurarea echipamentului necesar Centrului Mamei și Copilului. Programul concertului include operele celor mai renumiți compozitori, printre care: Rahmaninov, Bach, Paganini, Verdi etc., în interpretare instrumentală pian, vioară și vocală.

Începutul evenimentului – 18:30, 23 martie 2017.

Locul desfășurării evenimentului – Muzeul Național de Artă, str. 31 august 1989, 115.

Dress-code – smart casual.

Contributia caritabilă pentru o persoana, participantă la eveniment – 500 lei.

Pentru participarea la concert caritabil de muzică clasică este nevoie de a face o plată sub formă de donație în următoarele modalități:
– a face o donație cu indicarea destinației ”Ajutor secțiilor pediatrice” în oricare din filialele următoarelor bănci:
• Victoriabank SA
• Moldindconbank SA
• IS Posta Moldovei
• Mobiasbanca SA
• Moldova-Agroindbank SA

– a face o donație prin cardul bancar VISA sau Master Card de pe site-ul organizației cu indicarea proiectului Ajutor secțiilor pediatrice

-a face o donație în numerar.

Pentru rezervări de bilete și informații suplimentare, sunați la: 079 00 38 38.

Vă mulțumim anticipat pentru participarea la acest eveniment caritabil.

Нравится
Partener