Colectarea mijloacelor pentru micuțul Sevastian este închisă!

image-0-02-05-98804cd06a11a0e83706aa0438e4d84df09c157390082ce6b85c06344de893f0-V

În ajunul primăverii avem încă o noutate bună. Am finisat colectarea mijloacelor pentru Sevastian Bondari. Am reușit să strângem toată suma necesară pentru copilașul, care s-a născut și trăiește datorită vouă. Menționăm, că o parte din bani am adăugat din mijloace, colectate pentru Ivan Statnic (rămase după vizita lui în clinica din Sankt-Petersburg). De asemenea, o parte a fost colectată prin sms-compania 4040, care o desfășurăm cu bunul nostru prieten și partener – compania Moldcell.

Mulțumim tuturor salvatorilor noștri! Nu ați rămas indiferenți la rugămintea noastră și ați început să ajutați copilul încă până la nașterea lui. Fără ajutorul vostru părinților era foarte greu să-l salveze pe băiatul.

Pe 6 martie Sevastian Bondari va fi externat din clinica din Moscova! Mama cu micuțul se vor întoarce curând acasă. Sevastian este bine, mănâncă de sinestătător, toate analizele sunt în limita normei. Primile 45 zile din viața sa, Sevastian le-a petrecut în spital, unde a avut o intervenție complicată imediat după naștere. Acum viața băiatului este înafara pericolului. El a fost tratat și ingrijit corespunzător, iar acum va crește la fel ca și alți copii obișnuiți.

Vă mulțumim din suflet! Noi o sa urmărim soarta băiatului și o să împărțim noutățile bune cu voi!

Нравится
Partener General – Compania Modcell
Partener