Totalurile concertului de caritate „Arta în salvarea copiilor”

NEF_5022

Pe 23 martie, sub patronajul Dnei Armine Khachatryan și cu susținerea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, s-a desfășurat un concert caritabil de muzică clasică. Partenerul General al evenimentului a fost bunul prieten al ONG-ului „Salvați Viața”, compania Moldcell. În sala muzeului au răsunat cele mai renumite compoziții ale lui J. Haydn, N. Paganini, C. Saint-Seans, S. Rachmaninov, J. S. Bach, G. Verdi și alți compozitori cu renume mondial, în interpretare instrumentală (vioară, pian) și vocală.

Evenimentul a fost vizitat de mulți oameni frumoși, cu gust rafinat, pasiune pentru muzică și, în primul rând, suflet mare. 120 de oaspeți, care n-au rămas indiferenți la necesitatea procurării unui endoscop nou pentru secția de Endoscopie a CMC, au combinat în această seară plăcutul cu utilul – asistând la un concert extraordinar, au ajutat micii pacienți ai CMC.

Ne-am bucurat nespus să vedem printre musafirii evenimentului pe ministrul sănătății al RM, Ruxanda Glavan, reprezentanți ai corpului diplomatic al Moldovei, administrația și medicii CMC, oameni de afaceri și reprezentanți ai domeniului culturii. Datorită acestui eveniment, am reușit să colectăm suma, atât de necesară pentru procurarea noului endoscop video. În total, avem propria suma de 237 605 lei! Suntem foarte fericiți pentru acest rezultat și vrem să mulțumim fiecărei persoane și fiecărei companii, care ne-a susținut. Diferența rămasă, în valoare de 83 000 lei, suntem siguri că o putem colecta împreună în timp cel mai scurt!

O mulțumire aparte transmitem companiilor Grawe Carat, RedUnion Fenosa care au contribuit cu sume semnificative la colectarea fondurilor necesare. La fel, mulțumim companiilor Apriori Wine și Moka Caffe, care au servit musafirii evenimentului cu băuturi selecte.

Din numele ONG-ului „Salvați Viața”, mulțumim companiei Moldcell pentru suportul acordat în fondarea acestui proiect, dnei Armine Khachatryan, pentru talent, suflet mare și dorința de a face un lucru bun pentru copiii Moldovei, dlui Tudor Zbîrnea, dnei Olga Tapiola, dlui Ghenadii Ciobanu, Victor Melnic și întregii administrații a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Un mulțumesc aparte îi datorăm directorului Filarmonicii Naționale, dnei Svetlana Bivol – o persoană extraordinară și moderatoare charismatică a evenimentului nostru.

Mulțumim artiștilor, care au participat la eveniment: Petru Bivol, Ionuț Ciocanu, Anastasia Belaia, Alexandru Palamarciuc, Cristian Grosu, Alexandru Cubeac, Angelina Corjan, Liliana Istrati, Iulia Vodeaniuc, Lia Rusu și Vera Stolearciuc.

Mulțumim tuturor din numele micilor pacienți ai CMC. În curând vom face publice fotografiile și înregistrarea video, în care vom prezenta noul echipament procurat pentru secția de Encoscopie a CMC.

NEF_5178 NEF_5131NEF_5151 NEF_5188NEF_5200 NEF_5271NEF_4948 NEF_5212DSC08928 DSC08969 DSC09503 DSC09590DSC09006 NEF_4959

Нравится
Partener