Acțiunea de caritate ”Viața merită trăită” va avea loc pe 29 aprilie

Save_life_poster_2017_594x420_ro_ru

Vino să dăruim speranță și să ne distrăm cu copiii.

Și în această primăvară, te invităm la un eveniment menit să aducă mai multă lumină și speranță în viețile unor copii, care au nevoie de ajutor. Hai să dedicăm o zi de weekend unui prilej special, la care nu doar să ne distrăm, dar și să facem o faptă bună.

Te așteptăm cu familia și pușculița de acasă, ca să strângem bănuț cu bănuț pentru 3 copii, care visează la o viață sănătoasă: Ecaterina Grecu de 4 ani, Șutov Victoria de 4 ani, și Vanessa Veh de doar 3 luni. Va fi o zi frumoasă, plină de activități distractive, cadouri dulci și multe zâmbete. Sperăm să fii și tu parte din ea. Distracția educativă va fi asigurară de Academia ”Prospera” și Școala pentru cei mici în stil Lego (www.prolego.md). În cadrul evenimentului se acceptă și bancnote.

Ne găsești pe 29 aprilie, între orele 10:00 – 18:00, în magazinele Moldcell de pe str. Arborilor 21 (Shopping MallDova), str. Pușkin 30 (vizavi de CC „Sun City”) și str. Alecu Russo 1/1 (în apropierea CC „Soiuz”), alături de prietenii noștri – compania Moldcell, care ne susține deja al cincilea an consecutiv, în inițiativele noastre frumoase.

Dacă nu reușești să ni te alături, dar vrei să contribui financiar, o poți face expediind un SMS fără text la 0445, pentru a dona suma de 30 lei. Mai multe informații poți afla la tel. 079003838.

Ne vedem pe 29 aprilie!

Нравится
Partener General – Compania Modcell
Partener