Colaborare pentru viața

UIMSP LOGO

Noile inițiative legislative ne permit să întâlnim prietenii noi, care împreună sunt gata de a păstra sănătatea și a salva viețile copiilor.

Uniunea Instituțiilor Medico-Sanitare Private din Republica Moldova (UIMSP) a inaintat inițiativa de a efectua o acțiune binevolă printre membrii săi. Merge vorba despre readresarea unei părți din impozite în favoarea AO ”Salvați Viața”. Datorită noilor reforme a legislației Republicii Moldova, 2% din impozite achitate persoane fizice pot dona organizațiilor obștești.

Președintele UIMSP Olga Șchiopu a dat explicații: ”În organizațiile, membri UIMSP, lucrează sute de cadre medicinale, care primesc salarii demne în sfera serviciilor medicinale private. Fiecare din ei achită impozite, și posibilitatea de a readresa 2% din aceste sume pentru ajutorul copiilor – este un pas înainte pentru Uniounea noastră, precum și pentru societatea în întregime. Activitatea ”Salvați Viața” este importantă, gestionarea mijloacelor – transparentă, deaceia noi, medici profesioniști, suntem gata să ajutăm nu numai prin cunoștințele și munca noastră, dar și cu bani, pentru realizarea unor obiective de caritate”.

Colaborarea dintre UIMSP și ”Salvați Viața” nu se limitează numai cu aceasta. Unul din proiecte, la care au participat clinici private, a fost concertul de caritate ”Arta în ajutorul copiilor”. Concertul a avut loc pe data de 23 martie în Chișinău. Mijloacele, alocate de parteneri (prin acestea sunt Grawe Carat, RedUnion Fenosa, Moldocell, UIMSP), au ajutat să colectăm surse pentru procurarea videoendoscopului pentru secția de endoscopie a Centrului Mamei și Copilului.

În perspectivă avem lucru comun asupra inițiativei de a demonopoliza sectorul serviciilor medicale oncologice, ce va ajuta pacienții mici cu boli grave de a găsi mai multă susținere în Moldova.

Suntem recunoscători Uniunii Instituțiilor Medico-Sanitare Private pentru încredere și susținere acordată.
”Salvați Viața” este deschisă pentru idei noi, suntem bucuroși pentru orice colaborare fructuoasă.

Нравится
Partener General – Compania Modcell
Partener