Totalurile acțiunii de binefacere ”Viața merită trăită” 2017

11

Pe data de 29 aprilie AO ”Salvați viața” și compania Moldcell au efectuat a șasea acțiune de caritate ”Viața merită trăită”.

În anul acesta acțiunea a avut loc în trei magazine Moldcell, situate în diferite raioanele ale orașului Chișinău, pentru a ușura doritorilor de a ajuta acces la puncte de colectare a bănuților.

A fost vesel și minunat! Copii și părinții au fost întâmpinați de erorii îndrăgiți din desene anumate. În magazinul de pe str.Pușkin 30 oaspeții erau înveseliți de Pin. În magazinul de pe str.A.Russo copii erau întâlniți de Kroș. Iar în magazinul Moldcell din centrul comercial MallDova copii se bucurau de Niușa.

În aceasta zi în fiecare magazin era construită o zonă ”Lego”, unde copii cu ajutorul profesorilor din Academia ”Prospero” și ”Prolego” cu multă plăcere desenau și construiau. Participanții primeau de la AO ”Salvați viața” și compania Moldcell biscuițini frumoase și gustoase.

Eram bucuroși să ne revedem cu persoane cunoscute. Au fost și multe întreprinderi, ce au adus puşculiţele lor, uniți într-un scop de a ajuta copii grav bolnavi. Ne-au bucurat foarte mult copii, ce veneau cu clase întregi și aduceau bănuții colectați, înțelegând, că salveaza o viață. Mulțumim părinților, educătorilor, profesorilor, ce învață copii să fiu mărinimoși.

Anul acesta colectarea fondurilor era în favoarea a trei copii: Șutova Victoria (4 ani, autism), Veh Vanesa (3 luni, viciu cardiac congenital) și Grecu Ecaterina (4 ani, cancerul retinei).

Am reușit să colectăm 72 103 lei. Din ei: prin ajutorul SMS, trimise la numărul scurt 0445 și 4040, 4580 lei; cu bancnote 50 100 lei; cu monede 17 423 lei.

Mulțumim BC Moldova-Agroinbank S.A. pentru ajutorul acordat la numărarea bănuților.

Datorită mijloacelor, colectate în timpul acțiunii ”Viața merită trăită”, am reușit să închidem colectarea finanselor pentru toți trei copii. Încă odată am dovedit, că împreună putem face multe, putem salva viețile copiilor chiar și colectând câte un bănuț.

Pentru închiderea colectării nu ajungeau mijloace în sumă de 20 050 lei. Ne bucurăm să vă anunţăm că compania Moldcell a completat puşculiţa acţiunii ”Viaţa merită trăită” cu această sumă.

Din toată inimă mulțumim partenerul nostru general cu o inimă mare – compania Moldcell, pentru susținerea acțiunilor noastre!

De asemenea mulțumim tuturor, cine a participat la manifestarea de caritate ”Viața merită trăită” și a contribuit la însănătoșirea Victoriei, Vanesei și Ecaterine.

Mai multe fotografii găsiți pe Facebook.

19 18 17 16 15 14 13 12 21 20

Нравится
Campanie de binefacere
Partener