Noutăți de la familia lui Sevastian

5

Vă mai aduceți aminte de micuțul Sevastian Bondari? Înainte de a veni pe lume, părinții deja știau că copilul se va naște cu malformație congenitală – hernie diafragmatică. Cu toții l-am ajutat pe micuț să plece la tratament în Moscova unde el a suferit o operație complicată imediat după naștere. Astăzi am primit vești bune de la familia Bondari. Grație acestor noutăți Salvați Viata activează și face totul posibil să ajute copii.

”Micuțul nostru Sevastian va împlini în curând 6 luni! La noi totul este minunat!!! Toate cele întâmplate par atât de demult, de parcă nici nu a fost nimic, doar cicatricea ne amintește de intervenție. În fiecare zi îl admirăm și ne mândrim de micuțul nostru erou. El este cel mai iubit, cel mai frumos și cel mai scump copil. Îl adorăm cu toată familia!!! Sevastian ne zâmbește mereu, e foarte activ și curios, este la vârsta când vrea să atingă totul. În fiecare zi îl deprindem cu gusturi noi, îi plac caisele, piersicile și cireșele.

Suntem recunoscători organizației „Salvați viața“ și tuturor care au contribuit la colectarea de fonduri pentru tratamentul nostru din Moscova. La fel, le mulțumim enorm medicilor de la centrul științific ”V.I.Kulakov”. Mulțumim pentru că ați salvat viața celui mai scump omuleț de pe acest pământ, al fiului nostru. Ne-ați dăruit cer senin și cel mai luminos soare ce poartă numele Sevastian!!!”

2 3 4

Нравится
Campanie de binefacere
Partener