Noutățile de la benefeciarul nostru Bordei Ion

2223

În ajunul Anului Nou la noi s-a adresat familia lui Bordei Ion. El s-a născut sănătos, cu vedere bună. La vârsta de 6 ani din neatenția și-a rănit ochiul cu cuțit. În ziua aceeași el a fost supus intervenției chirurgicale, dar consecințele erau inevitabile. Peste un an vederea s-a înrăutățit, s-a dezvoltat cataractă. Cu timpul și al doilea ochi a pierdut vederea.

Cum arată practica noastră, cel mai ușor sursele se colectează pentru copii mici. Cu cât e mai mare copil, cu atât mai grei decurge colectarea banilor. Foarte mult am retrăit pentru Ion. Dar s-a întâmplat o minune – imediat după postarea noutății despre Ion pe Facebook la noi în oficiu a venit o persoană (nu a vrut să fie descoperită) și ne-a transmis toată suma, necesară pentru intervenția chirurgicală.

Intervenția a decurs cu succes, vederea s-a restabilit până la 60%. Ion ne-a scris, că acum poate face lucrurile, ce îi plac – să meargă cu skate, să gătească bucatele gustoase! Încă Ion are un vis – să meargă la volan. Totul este posibil! Din toată inima Ion aduce mulțumiri persoanei, ce i-a schimbat viața spre bine.

334 bordei

Нравится
Campanie de binefacere
Partener