Primele intrări de fonduri datorită ”Legii 2%”

2%

Noi mulțumim tuturor cetățenilor țării noastre care au delegat 2 % din impozitul pe venit în favoarea organizației noastre.

Mulțumim Uniunii Instituțiilor Medico-Sanitare Private din Republica Moldova (UIMSP), care anul trecut a luat inițiativa de a organiza o acțiune voluntară între organizațiile membre ale UIMSP. Sute de cadre medicale care primesc salarii decente în sectorul serviciilor private au avut încredere în noi și au decis să delegheze 2% din impozitul pe venit spre ajutorul copiilor.

În contul AO ”Salvați viața” au parvenit 38896.35 MDL. Noi am fost plăcut surprinși de această sumă impunătoare. Mulțumim pentru încredere și dorința de a ajuta.

Fondatorii organizației au decis că acești bani vor fi cheltuiți pentru tratamentul Carolinei Tverdohleb. Tânăra, care suferă de o maladie genetică, are nevoie de transplant de cornee la ambii ochi. Suma primită va fi transferată în contul clinicii unde Carolina va suporta intervenții chirurgicale în două etape.

Peste câtva timp, pe site-ul nostru vor fi încărcate toate actele care confirmă transferarea sumei de bani, cât și noutățile despre sănătatea fetei.

Mulțumim tuturor care au delegat 2% din impozitul pe venit organizației noastre. Împreună ne-am convins pentru a câta oară că și cel mai mic ajutor contează!

Нравится
Campanie de binefacere
Partener