Închidem colectarea mijloacelor pentru Oleg Muntean

IMG_4380

Un alt târg de caritate organizat de echipa de voluntari ”Chișinău Tvorim Dobro” s-a desfășurat cu succes. Mijloacele bănești adunate, în sumă de 31 434 MDL, fac posibilă închiderea colectării de fonduri pentru Oleg Muntean și achitarea tratamentului. Restul sumei a fost transferată Carolinei Tverdohleb.

În timpul apropiat Oleg va suporta un transplant de cornee. Aceasta este șansa lui de a-și restabili vederea după trauma suferită și consecințele grave din cauza aflării pe timp îndelungat a unui corp străin (sticlă) în ochi.

Asociația Obștească ”Salvați viața” aduce sincere mulțumiri organizatorilor târgului de caritate, care nu încetează să facă fapte nobile. Suntem recunoscători tuturor vizitatorilor târgului pentru aportul lor la cauza comună. Și, desigur, mulțumim celor care nu au participat la târg dar l-au susținut pe Oleg, transferând bani pentru tratament în contul organizației. Vă suntem recunoscători pentru că faceți bine și aduceți speranța în zile mai bune! Noi credem că împreună vom face viața copiilor noștri mai bună, mai veselă și mai fericită! Mulțumim pentru că sunteți cu noi – bunătatea voastră și generozitatea sinceră fac minuni adevărate!

În curând vom aștepta vești bune de la familia Muntean, îi dorim lui Oleg o intervenție chirurgicală cu succes și multă sănătate!

22494695_1386828538052493_2123007869_o

Нравится
Campanie de binefacere
Partener