Proiectul ”Copiii – florile vieții” ajuta din nou beneficiarii organizației ”Salvați Viață”

IMG_0113-02-11-17-14-00

Pe 28 Septmebrie a avut loc nunta tinerilor Anastasia Certogonova și Vladimir Covalciuc. Tinerii s-au gândit că amintirile de la acest eveniment vor fi la fel de emoționante, chiar daca oaspeții vor veni fără flori. Toți invitații au fost încurajați să facă o donație în boxă specială ”Salvați viață” în locul procurării tradiționalului buchet de flori pentru mireasă. Această rugăminte a fost inclusă în invitație.

Anastasia este un prieten adevărat și un voluntar dedicat al organizației noastre. Ea este participantă activă al proiectului ”Frumusețea va salva…”. Din prima zi este alături de noi și noi suntem nespus de bucuroși că putem oricând conta pe ea. Iată și acum , chiar în ziua nunții, ea a decis s-o ajute pe Eva Pisimeniuc. ”Florile nedăruite” au adunat 8655 MDL.

Echipa ”Salvați viață” le spune un sincer ”mulțumesc” cuplului Covalciuc pentru bunătatea lor! Casă de piatră și multă sănătate voua! Le mulțumim și oaspeților lor că au răspuns la apelul tinerilor și au participat în această acțiune de caritate cu bucurie și înțelegere.

Нравится
Partener