Colectarea de fonduri pentru Alexandru Cioban este închisă

thanks

După intervenția chirurgicală, ce a fost efectuată de urgență micuțului Alexandru, familia Cioban a rămas într-o situație financiară dificilă. Centrul de Cardiologie din orașul Kiev a efectuat o recalculare a sumei inițiale pentru operație, 5005 EUR (~ 103.000 MDL) – anume această sumă a fost colectată pentru familia Cioban.

Acest caz a sensibilizat multă lume, din numele nostru și a familiei Cioban, aducem sincere mulțumiri tuturor care au contribuit la colectarea de fonduri.

Cazul micuțului Alexandru nu l-a lăsat indiferent nici pe Președintele țării, Igor Dodon, dumnealui a contribuit la achitarea intervenției donând 60.000 de lei. Mulțumim Președintelui și familiei sale pentru grija față de Alexandru și generozitatea lor.

Timpul trecea dar suma necesară nu se colecta. Am continuat să credem într-un miracol și el nu s-a lăsat așteptat. Pentru familia Cioban au fost donați 26 000 lei din partea unei doamne, despre identitatea căreia, din păcate, nu cunoaștem nimic. Ea nu a dorit să ne spună numele ei, dorința ei era doar să ajute. Vă mulțumim pentru acest gest nobil, care ne-a dat atât curaj și speranță. Datorită contribuției Dvs. am închis colectarea de fonduri pentru Alexandru iar părinții se pot ocupa liniștit de reabilitarea copilului, fără a avea grija unei datorii mari.

Toate donațiile pentru Alexandru s-au dovedit a fi mai mari decât suma inițial necesară, astfel surplusul adunat a fost transferat cazului Mădălinei Bobeico, micuța cu retinoblastom.

Vă mulțumim că ne sunteți alături – bunătatea voastră și generozitatea sinceră fac minuni adevărate!

De asemenea, dorim să ne exprimăm speranța că șeful statului va acorda atenție problemelor asociate cu tratamentul copiilor născuți cu defecte cardiace. Medicina moderna poate ajuta în foarte multe cazuri dar familiile din Republica Moldova, luptă cu această diagnoză cu forțele proprii. Din păcate în țara noastră este constatat un procent redus al eficacității tratamentului și reabilitării acestor copii iar părinții nu sunt dispuși să pună în pericol viața copiilor. Tratamentul în străinătate (de obicei, acesta este Centrul Pediatric de Chirurgie Cardiologică din Kiev) nu este achitat de stat. Ca rezultat, avem părinți disperați, care caută ajutor financiar deoarece sumele intervențiilor ajung la 10-12 mii de dolari.

Astăzi, părinții lui Alexandru nu mai au grija datoriei pentru operație ci îngrijesc și ajută la reabilitarea micuțului lor. Dar mâine un alt nou-născut poate fi diagnosticat cu viciu cardiac congenital. Și totul se va repeta.

D-nul Dodon, vă rugăm să acordați atenție problemei indicate și să salvați cât mai multe inimioare mici. Noi credem în Dumneavoastră!

Нравится
Campanie de binefacere
Partener