Am încheiat colectarea de fonduri pentru Nichita Socolov

nikita

Venim cu o noutate foarte bună, a fost colectată suma necesară de bani pentru cazul lui Nichita Socolov.

Nichita suferă de paralizie cerebrală infantilă. Mai nou, băiatului i s-a depistat o deformare gravă a tălpilor și progresarea supraîntinderii articulațiilor genunchilor. Dacă nu vor fi întreprinse măsuri, în viitorul apropiat situația s-ar putea înrăutăți, pînă la distrugerea articulațiilor. Nichita deseori se plânge de dureri în picioare iar intervenția va opri procesul distructiv și îi dă speranță băiatului că va putea merge de sine stătător. În pofida bolii, Nichita este un copil sociabil și foarte deschis iar la școală are succese foarte mari.

Mulți oameni cu suflet mare cât și diverse organizații nu au putut rămâne indiferenți față de istoria lui Nichita. Una din ele este asociația obștaescă „ÎNCEPUTUL VIEȚII”. Mulțumim, de asemenea, unui donator anonim, care a donat bani prin proiectul Global Giving Foundation și a contribuit la colectarea integrală a sumei.

Mama lui Nichita nu a sperat să se atragă atenție problemei fiului ei și de aceea nu a avut curajul să ne spună imediat despre necesitatea intervenției chirurgicale la ambele picioare.
Astăzi, cu ajutorul implicării și altor organizații de caritate precum și a Naturalis Maratonul de Craciun 2017, în cadrul căreia lui Nichita îi va fi acordat ajutor – operația pe ambele picioare a devenit posibilă.

Mama lui Nichita vă aduce sincere mulțumiri pentru ajutorul acordat fiului ei!

Iar noi, sperăm că intervenția va fi una reușită și îi dorim lui Nichita mult succes!

Нравится
Partener