Acțiunea de caritate ”Viața merită trăită” se va desfășura pe 16 decembrie

Saveforlife

A sosit timpul! Mai mult de jumătate de an am umplut pușculițele cu bănuți pentru a le goli iar în numele sănătății și vieții copiilor grav bolnavi. Cu fiecare acțiune la noi vin tot mai mulți adulți și copii. Participanții la acțiune își aduc pușculițele grele împreună cu familia, clasa și chiar colectiv de muncă! De data aceasta vrem să batem recordul!

Noi, AO „Salvati Viata” și compania Moldcell, așteptăm un număr incredibil de mare de participanți! Și știm că voi ne veți ajuta să răspândim informația despre acțiune, veți aduna prietenii cei mai buni, veți convinge colegii de muncă, le veți povesti copiilor că să ajuți este ușor! Faceți inventariere prin buzunare, poșete, torpedourile automobilelor. Acolo veți găsi de mult uitate monede fermecate care vor salva viața cuiva, dacă ni le veți aduce pe 16 decembrie.

Iar noi, la rândul nostru, vă promitem dvs și copiilor dvs că veți avea o adevărată sărbătoare cu jocuri, master-classuri, surprize și veselie.

În aceasta ne vor ajuta partenerii noștri academia ”Prospera”, ”Prolego” și Centrul republican pentru copii și tineret Artico. Mediaparteneri: Fest.md, Mama.md, Point.md.

Vă așteptăm pe toți între orele 10.00 și 18:00 în magazinele Moldcell la adresele:
str. Arborilor 21 (Shopping MallDova);
str. Pușkin 30 (vis-a-vis de CC Sun City);
str. Alecu Russo 1/1 (în preajma CC Soiuz).

În organizația obștească ”Salvați viața” în fiecare lună se adresează nu mai puțin de 10 familii care duc o luptă acerbă pentru viața și sănătatea copiilor săi. Acțiunea de caritate de strîngere a menedelor a avut loc deja de șase ori. În acest timp au fost adunați 62.450.000 de bani, adică 624 500 lei! Acești bani au ajutat să salvăm viața a 15 copii. Ciferele vorbesc pentru sine. Și voi puteți să deveniți o parte din această poveste frumoasă de iarnă. Acceptăm și bancnote :) Vă așteptăm!

Toți banii acumulați în cadrul acțiunii de caritate ”Viața merită trăită” vor fi folosiți pentru a acoperi cheltuielile de tratament ale beneficiarilor AO ”Salvați viața”.

***
Pentru toți cei care nu pot să ni se alăture pe 16 decembrie, Asociația Obștească ”Salvați viața” și compania Moldcell propun câteva modalități de donație, simple și accesibile atât în țară, cât și peste hotare.

Abonații Moldcell, doritori să contribuie, o pot face expediind un SMS în valoare de 30 lei la numărul 0445 sau au posibilitatea de a dona lunar 50 sau 100 lei, activând serviciul de donații programate la numărul scurt 4040. Pentru detalii accesați aici.

Oriunde v-ați afla, puteți dona orice sumă prin transfer online. Pentru detalii, accesați www.savelife.md/donate/.

Нравится
Campanie de binefacere
Partener