Dăm start licitației de revelion de la Deco Room și „Salvați Viața”!

NEF_4849

Locație – Facebook
Perioada de desfășurare: start – 18 Decembrie 16:00 – finiș 25 decembrie 16:00.

Scop: să procurați cadouri drăguțe pentru Anul Nou, să vă ridicați dispoziția și să ajutați copiii gravi bolnavi, beneficiarii „Salvați Viața”.

Esența licitației: sub fiecare lot de fotografie, este indicat prețul de pornire și pasul minim care poate fi făcut pentru a obține acest lot. Câștigătorul, desigur, va fi cel care va oferi o sumă mai mare.

Și acum mai multe despre loturi. Acestea sunt furnizate de magazinul Deco Room. Deco Room nu este doar un magazin, ci o lume uimitoare plină de mirosuri senzuale, cadouri unice, lucruri și mâncăruri elegante și neobișnuite, obiecte decorative de epocă. În Deco Room, puteți găsi un cadou cald pentru mamă, un cadou solid pentru șef, unul drăguț pentru un prieten sau unul sufletesc pentru tine.

Oferim o oportunitate minunată de a ajuta beneficiarii de la „Salvați viața” (încasările vor fi distribuite copiilor în nevoie urgentă de ajutor în momentul licitației) și a vă bucura de entuziasmul și minunatele cadouri. Urmați linkul!

Alăturați-vă licitației chiar acum!

Mulțumim partenerului nostru, magazinul Deco Room, pentru oferirea loturilor. Cu siguranță, fapta bună o să fie răsplătită cu noi clienți recunoscători.

Нравится