Crăciun luminos! LA MULȚI ANI!

SL Happy NY ярче

Dragii noștri salvatori!

Suntem la finele anului 2017 și tradițional vă spunem cum a fost el pentru noi. Pe parcursul anului, am desfășurat o serie de evenimente de binefacere importante – două acțiuni de caritate ”Viața merită trăită”, un concert deosebit ”Arta în salvarea copiilor”, am lansat o campanie de caritate în comun cu brand-ul Julia Allert și de asemenea am organizat o serie de proiecte mici care au fost atât de utile micilor noștri pacienți.

Un eveniment important pentru noi a fost balul de caritate Winter Masquerade Ball, la care am reușit să colectăm mai mult de o jumătate de milion de lei. Acești bani au salvat viețile a opt copii care au avut nevoie de tratament urgent.

În total, în anul 2017 au fost colectați 2 697 738 lei, împreună am reușit să achităm tratamentul a 33 copii. ”Salvați Viața” a achiziționat echipament și consumabile pentru secția de Endoscopie al Institutului Mamei și Copilului și pentru secția Oncohematologie Pediatrică al Institutului Oncologic. Dacă să fim sinceri, nu suntem foarte mulțumiți de aceste rezultate, sperăm că anul viitor va fi unul mai ușor și nu va trebui să refuzăm unele cazuri.

Dorim să aducem sincere mulțumiri celor mai importanți și dragi nouă parteneri – compania Moldcell și compania Mary Kay Moldova pentru faptul că ne sunt alături mereu, pentru ajutorul adus copiilor în cadrul acțiunilor de binefacere precum și pentru promovarea filantropiei în țara noastră.

Mulțumiri mari aducem și persoanelor juridice care nu au ignorat apelurile noastre.

Mulțumim oamenilor cu inimă mare, care nu pot trece cu vederea cazurile copiilor bolnavi și care au nevoie de tratament, și recuperare.

Mulțumim voluntarilor noștri, care traduc textele, plasează informația, scriu scrisori, sortează monedele, ajută la buna desfășurare a acțiunilor de caritate – în general, realizează activități care nu sunt vizibile adesea.

Mulțumim prietenilor care ne ajută să achităm chiria oficiului, serviciile de comunicare, costurile de transport și alte nevoi de uz zilnic despre care nu spunem multe. Nu spunem deoarece îi avem pe ei – prietenii noștri care ne sunt de mare ajutor. Mulțumită lor, 95% din fondurile colectate (pînă la 5% sunt comisioane bancare și alte comisioane) sunt acordate copiilor pentru tratament.

Ne este trist să vă spunem că în acest an am avut și pierderi, Palamarciuc Emma și Hreașcă Agnesia nu mai sunt printre noi. Ne doare pe toți dar durerea cea mai mare o au părinții acelor două fetițe. Aducem cele mai sincere condoleanțe familiilor care au trăit o pierdere imensă și nu mai au ființele dragi alături.

Din păcate din an ce trece, copii bolnavi nu devin mai puțini. Ajutorul din partea Asociației ”Salvați Viața” este necesar deși ne-am dori să nu fie așa. Ne dorim ca copii să suporte simple răceli, ne dorim ca spitalele să devină Centre Educaționale și de joacă pentru copii, ne dorim ca părinții copiilor să colecteze bani pentru educația bună a copiilor sau pentru plecările la distracții împreună cu familia dar nicidecum pentru tratamente scumpe.

Totul este doar un vis, în realitate trebuie să continuăm să căutăm ajutor, să găsim acei super eroi care au bunătate în suflete și ne acordă ajutor. Fiți cu noi în continuare, ajutați pe cei care se află în dificultate, știm cu siguranță că toate lucrurile bune se răsplătesc din plin!

Sărbători fericite! Fie ca anul 2018 ce stă să vină, să vă aducă bucurie în case, fericire și împlinirea tuturor speranțelor, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! Crăciun luminos! LA MULȚI ANI!

Нравится
Campanie de binefacere
Partener