Totalurile acțiunii de binefacere ”Viața merită trăită”

1111

La 16 decembrie anul curent, s-a desfășurat ce de-a șaptea ediție a acțiunii de caritate ”Viața merită trăită”.

La eveniment s-a alăturat și Centrul Republican pentru Copii și Tineret Artico care a găzduit un atelier de decorare a pușculițelor. Pușculițele, care sunt caracteristice evenimentului nostru, au fost pictate în diverse tehnici. 147 de copii au dorit să creeze pușculițe personalizate sub îndrumarea profesorilor din cadrul centrului și a pictorilor profesioniști.

În ziua desfășurării evenimentului grupuri întregi de copii, clase de elevi și diverse colective au adus pușculițele decorate pline de monede pentru care au primit diplome de super-eroi.

Suntem încântați, că pentru prima dată am primit și o pușculiță plină cu bănuți tocmai din comuna Hincăuți. Ne bucurăm mult că nu doar locuitorii Chișinăului participă la acest frumos eveniment dar avem alături o Moldovă întreagă.

O altă pușculiță deosebită a fost adusă de elevii școlii auxiliare Nr.7. De asemenea copii au trimis și urări de sănătate celor care acum au nevoie cel mai mult de ajutor.

În mod tradițional, în toate cele trei puncte de colectare a monedelor au fost amenajate zone „Lego”, unde copiii, cu ajutorul profesorilor din Academiile Prospera și Prolego, s-au jucat, au construit și au desenat.

Toți participanții la acțiunea de caritate au primit în dar biscuiți delicioși de la Asociația Obștească ”Salvați Viața” și compania Moldcell.

La această ediție am colectat fonduri pentru achitarea tratamentului la trei copii: Bobeica Mădălina de un anișor care suferă de retinoblastom; Busuioc Maria (32 ani), al cărei copil nenăscut suferă de malformație congenitală cardiacă (anomalia Ebstein); Portean Valentin, 17 ani cu diagnoza distrofie musculară progresivă Duchenne.

Împreună cu dumneavoastră am reușit să adunăm 100 000 lei.

Acești bani nu erau suficienți pentru a ajuta pe toți cei trei copii. Ne-a ajutat compania Moldcell, partenerul nostru general, care a adăugat suma necesară pentru acoperirea costurilor de tratament. Moldcell este mereu alături de noi și e întotdeauna gata să ne sprijine pe noi și pe copiii noștri. Mulțumesc!

Suntem recunoscători și aducem mulțumiri B.C. Moldova-Agroinbank S.A. pentru că s-a oferit să ne ajute să calculăm bănuții adunați.

Mulțumiri deosebite și voluntarilor noștri care au efectuat cea mai dificilă muncă – să întâlnească oaspeții și să sorteze monedele.

Mulțumim fiecărui vizitator, fiecărui adult și copil care au venit și ne-au susținut acțiunea. Împreună vom reuși să salvăm multe vieți! Așteptăm cu nerăbdare o nouă întâlnire cu dumneavoastră și deja am început să colectăm noi monede, iar voi?

Mai multe fotografii găsiți pe Facebook.

Нравится
Partener