Rezultatele iarmarocului de caritate pentru Irina Cheleș

new_sale

Prietenii noștri, echipa voluntarilor «Кишинев творим добро», la 3 februarie au petrecut un iarmaroc de caritate pentru a aduna bani pentru tratamentul Irinei Cheleș.

Pentru a câta oară acești oameni săritori la nevoie, jertfind timpul liber își aduc aportul pentru a ajuta copii.

Asociația Obștească ”Salvați Viața” și părinții fetiței mulțumesc din suflet organizatorii iarmarocului pentru munca depusă. Mijloacele adunate, în sumă de 40 700 MDL îi vor permite Irinei să se apropie de visul său de a învinge boala.

Mama fetiței scrie:
«Bună ziua, oameni buni! Am fost plăcut surprinsă de cât de mulți oameni s-au adunat pentru a ne ajuta fetița! Pentru noi este important acest ajutor, pentru că singuri noi nu ne descurcăm. Deja de 6 ani luptăm cu o boală rară. Am uitat când a fost ultima dată când am dormit măcar jumătate de noapte ca să nu mă scol să ascult cum respiră fetița mea. Dacă respiră cumva ciudat pînă dimineața nu m ai adorm. Din păcate, a fost pierdut prețios timp, nu a fost întreprinsă terapia necesară. Dar noi sperăm că va fi bine și la ajutorul vostru, desigur».
La momentul actual Irina se află sub supravegherea medicilor, care verifică copilul cu ajutorul unui aparat special, care este foarte important pentru ea. În martie fetița este așteptată în Coreea de SUd. Operația a fost amânată pentru că părinții nu au fost în stare să adune banii necesari. Dar să se mai amâne tratamentul nu mai este posibil, pentru că este periculos pentru viața copilului.

Este necesar de a aduna o sumă enormă, mai mult de 140 000 de lei.

05.02.2018

Нравится
Campanie de binefacere
Partener