Închiderea colectării de mijloace bănești pentru Valentin Portean

portean

Mai mult de 10 ani Valentin Portean luptă cu o boală necruțătoare, distrofia Dushen. Este o boală gravă care atacă toți mușchii corpului și într-un final aduce la imobilizare completă.

Valentin permanent face cure de tratament. La momentul actual s-a obținut îmbunătățirea stării de sănătate a adolescentului. S-au întărit și au crescut în volum mușchii, s-a îmbunătățit sistemul respirator, a apărut pofta de mâncare, a crescut rezistența organismului, s-au micșorat simptomele negative ale oboselii. Au dispărut complet durerile în articulații și membre.

O cunoaștem pe familia Portean de mulți ani și știm că fiecare zi din viața lor complicată este un fapt măreț. Noi am organizat Winter Masquerade Ball pentru a-l ajuta și pe Valentin. Noi am reușit să adunăm suma care nu ajungea. Deci închidem colectarea de fonduri pentru Valentin.

Familia Portean mulțumește tuturor care i-au ajutat să achite tratamentul costisitor. Desigur că tratamentul băiatului cu aceasta nu se încheie, Valentin are nevoie de ajutor permanent. Familia Portean speră că cu propriile forțe și cu căutarea unor sponsori vor putea susține starea stabilă a lui Valentin.

Îi dorim lui Valentin să continue lupta acerbă și să nu se lase. Așteptăm noutăți bune.

19.02.2018

Нравится
Campanie de binefacere
Partener