Rezultatele ediției a II-a a balului de caritate Winter Masquerade Ball

8

La Veneția continuă evenimentele de carnaval, iar noi la Chișinău deja putem face concluziile balului nostru de caritate Winter Masquerade Ball – Carnevale di Venezia. Balul a fost petrecut sub patronajul Valeriei Biagiotti, Excelența Sa Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Italiene în Republica Moldova.

Sălile frumoase ale RADISSON BLU LEOGRAND HOTEL și-au deschis ușile pentru sute de invitați. AO ”Salvați Viața” mulțumește pentru dorința de a ajuta, pentru atenția asupra problemelor copiilor grav bolnavi invitații de onoare ale serii: șefi ai misiunilor diplomatice al Federației Ruse, marii Britanii, Germaniei, Poloniei, Suediei și României. Suntem recunoscători și celor care nu au reușit să asiste la bal dar ne-au susținut transmițînd bani pentru tratamentul beneficiarilor noștri.

Suntem recunoscători orchestrei «Philharmonic Proactive Orchestra» pentru interpretarea minunată a pieselor preferate, band-ului «The Electro-Acoustic Band Nikorason’g» — pentru compozițiile vesele de dans, iluzionistului Garry Cozma —pentru magie și lui Vlad Babenco, care a venit din România pentru a ajuta la desfășurarea licitației.

Licitația de caritate a fost un moment important al serii, noi am reușit să bucurăm oaspeții cu loturi interesante, iar ei – să ajute copiii care așteaptă vindecarea. Farfuria din ceramică „Carnavalul din Veneția”, lotul din partea Ambasadei Italiei: 2 nopți în camera pentru proaspeți căsătoriți la vila SANTA MARIA PIENZA, o magnifică vază de sticlă de Murano, o poșetă pentru femei FURLA, loturi exclusive de la Casa Rinaldi in Moldova și Camera di Commercio italo-moldava, pictura Irinei Cara «Veneția. Gondole» — fiecare lot a fost unic și impresionant.

Exprimăm mulțumiri aparte oaspetelui nostru special – ofițerul de presă al Fundației Internaționale Pușkin – Ianina Kozari, pentru faptul că a reușit să participe la eveniment și să transmită din partea Mariei Pușkin și Alexandr Pușkin două minunate loturi: un volum de aur al unei compilații de lucrări al lui Aleksandr Pușkin și reproducerea stemei casei Pușkin.

În îndeplinirea planurilor ne-au ajutat partenerii: Eventica Grup, Mary Kay Moldova, Radisson Blue Leogrand Hotel, Camera di Commercio italo-moldava, Casa Rinaldi Moldova, LUXURY PLAZA SRL, Restaurant CHIANTI Ferrari Spumante, PRIVATO, Moldeco Art Salon, Iticket.

Seara aceasta magnifică a contribuit la adunarea pentru beneficiarii AO ”Salvați Viața” 261 mii de lei. Acești bani ne-au ajutat să închidem colectările de fonduri pentru patru copii și să oferim un ajutor considerabil Irinei Cheleș.

Reportaj foto complet a evenimentului.


2 3 4
1 5 6 7 9 10 11

Нравится
Campanie de binefacere
Partener