Micuța Mireia este acasă!

IMG_1677-22-03-18-03-16

Împreună am urmărit și am așteptat cu grijă nașterea și primele luni de viață ale micuței Busuioc Mireia-Melania. Mireia a pornit în prima sa călătorie încă înainte de a se naște. Doar medicii din Kiev au putut să o ajute să se nască și să supraviețuiască. În a doua zi după naștere a fost efectuată o intervenție chirurgicală pentru a-i vindeca inimioara ei mică. Complicațiile au adus-o la a doua operație unde au fost implicați specialiști cu profil diferit.

Mai mult de 2 luni Mireia le-a petrecut într-o cameră de spital. Au rămas în urmă cele două intervenții și grijile mamei. Acum fetița este acasă alături de frățior și rudele ce o așteptau cu nerăbdare.

În viitor copilul va mai fi supus unei intervenții pe cord deschis. Din cauza malformației cardiace severe și a circulației sangvine necorespunzătoare copilul a dezvoltat o enterocolită necrotică iar medicii au atașat o stomă. Pentru vară este preconizată o intervenție pentru a restabili integritatea tractului intestinal. Datorită circumstanțelor ce s-au creat, cheltuielile pentru tratament au crescut semnificativ, dar părinții au reușit să colecteze suma de bani cu ajutorul rudelor și prietenilor. Această sumă a fost transferată în contul organizației pentru achitarea tratamentului și intervențiilor pentru Mireia.

Exprimăm sincere mulțumiri tuturor care ne-au ajutat să salvăm viața micuței Mireia. Căldura inimilor voastre va încălzi mereu inima ei mică.

Familia Busuioc de asemenea mulțumește pe fiecare în parte, că ați fost alături de ei în acele clipe dificile și pline de emoții.

Îi dorim Mereii cât mai multă sănătate și o copilărie frumoasă!

IMG_1676-22-03-18-03-16 IMG_1678-22-03-18-03-16

Нравится
Partener