Instrucțiuni privind donații prin internet-banking sau mobile-banking

Moldindconbank_MB_update_ru

Moldindconbank (MICB) —prima bancă din țară care prima a implementat posibilitatea de a dona prin intermediul  online-banking.

Clienții Moldindconbank pot să se conecteze gratis la web-banking. Tot de ce aveți nevoie este un computer/notebook/telefon mobil cu acces la internet. Nu este necesar de a downloada și instala programe adăugătoare. Utilizarea web-banking este mai ușoară decît Facebook.

Pentru a folosi opțiunea dată este nevoie de a deține card bancar sau cont deschis în banca MICB. În acest fel, puteți să donați online pentru un copil aflat în dificultate prin intermediul serviciului Web-banking. Aceasta vă va economisi timp și bani, deoarece toată plățile în sistemul Moldincombank sunt gratis; nu veți mai depinde de orarul băncilor și cozilor de la ghișee.

Cum se face plata?

Pe numărul dvs de telefon (dvs l-ați indicat când ați depus cerere pentru primirea cardului) va paarveni un sms cu codul de intrare în sistem. După ce ați introdus codul sistemul vă va propune să vă inventați un login și parolă, cu ajutorul cărora veți intra în Web-banking.

După accesarea sistemului Web-banking (indicând loginul și parola dvs), din meniul principal alegeți ”Plăți și transferuri”, apoi ”Alte servicii”.

√ Alegeți «Salvati Viata»din lista prezentată sau introduceți numele «Salvati Viata» în motorul de căutare.

Introduceți suma pe care doriți să o donați, numele și prenumele dvs (sau ”Anonim” dacă nu doriți să vă spuneți numele). La Destinația Plății indicați numele copilului sau doar numele organizației, dacă doriți să faceți donație pentru  toți beneficiarii.

√ Faceți click pe ”Continuare”, verificați datele.

√ Faceți click pe ”Confirmați”. După aceasta, banii vor intra în contul organizației «Salvati Viata» sau pe contul copilului pe care l-ați ajutat.

Vă mulțumim pentru că ne ajutați să salvăm viețile copiilor. Împreună devenim mai puternici!

Echipa ”Salvați Viața”.

Нравится
Partener