Master-class culinar de binefacere

123

AO ”Salvați Viața” adună prieteni și parteneri la master-class culinar de binefacere cu vestitul chef moldovean Danu Marian.

În începuturile noastre culinare ne vor susține partenerii: studioul Lo Chef, compania METRO CASH & CARRY MOLDOVA și cunoscători ai afacerii cu vinuri, Timbrus Purcari Estate.

Marian Danu este chef, fondatorul studioului gastronomic Lo Chef, moderatorul unei emisiuni de gătit la canalul Prime. Mai mult de 10 ani a practicat în Italia, a preluat experiență și a studiat secretele bucătăriei naționale. Despre sine spune că este berbec după horoscop, și principalul este că este un tip minunat.

Împreună cu Danu Marian participanții master-class-ului vor merge într-o călătorie culinară interesantă prin lumea bucătăriei înalte și vor pregăti patru feluri de mâncare delicioase:

* Carpaccio de caracatiță
* Salată de spanac proaspăt cu creveți
* File de carne de vită în sos bourbon cu sparanghel
* Pere în ciocolată

Așa-i că sună delicios? Noi vă vom învăța! Veniți – va fi delicios, vesel și deloc complicat. Iar cel mai important este că aceasta îl va ajuta pe Vlad Balacci, care are nevoie de o intervenție costisitoare.

Îi așteptăm pe toți iubitorii de a pregăti mâncare în studioul Lo Chef, pe 5 mai la 14:00. Donația de participare este de la 500 de lei, noi am decis că nu vă vom limita în dorința de a face o faptă bună. Pentru că toți banii, adunați în cadrul evenimentului vor fi transferați lui Vladislav.

Numaidecât rezervați-vă un loc la nr de telefon 079 00 38 38. Numărul de participanți este limitat!

Veniți cu prietenii, aceasta va fi o seară gustoasă de neuitat în unul din cele mai bune studiouri culinare din oraș.

PS:  Iar pentru ca evenimentul să aducă un suport considerabil pentru Vladislav, noi de adresăm companiilor țării noastre după ajutor de sponsor. Participarea sponsorilor la acest eveniment nu va aduce doar ajutor unui copil grav bolnav, dar are o posibilitate minunată de a-și demonstra responsabilitatea socială. Pentru mai multe detalii despre condițiile pentru sponsori contactați-ne la nr de telefon 079 00 38 38.

Нравится
Partener