Rezultatul târgului de caritate organizat în susținerea lui Vladislav Balacci

IMG_27042018_130737_0

La 28 aprilie a avut loc un târg de caritate, organizat de către prietenii noștri, o echipă de voluntari „Chișinău Tvorim Dobro”. Nu încetăm să fim surprinși de receptivitatea, entuziasmul și solidaritatea acestei echipe. De această dată, voluntarii acestui proiect au decis să-l ajute pe Vladislav Balacci. Vladislav e un băiat emotiv, sociabil, atașat mult de oameni și animale, are nevoie de o intervenție, care va fi un pas important pentru restabilirea sănătății băiatului. Vlad este diagnosticat cu distrofie musculară progresivă Duchenne. Tratamentul trebuie început cât mai repede pentru a stopa afecțiunea iar costul intervenției este prea mare pentru a fi suportat de familia lui Vladislav. Întreaga familie așteaptă ajutorul nostru și crede în posibilitatea de a-l vedea pe Vlad să meargă din nou.

Toate mijloacele colectate în timpul târgului de caritate au fost transferați pentru tratamentul băiatului. Datorită cumpărătorilor, oaspeților târgului și a voluntarilor, pentru Vladislav Balacci a fost colectată suma impresionantă de 48 026 lei.

Târgul a avut loc într-o atmosferă caldă și confortabilă, având un scop comun pentru toți, să fie adunați cât mai mulți bani pentru o cauză nobilă.

Vă mulțumim pentru efortul și dăruirea cu care ați participat pentru salvarea unei vieți!

Нравится
Partener