Rezultatele master-classului culinar de caritate

SL-47

La 5 mai s-a desfășurat primul master-class culinary de caritate!

Evenimentul a avut loc în formatul unei întâlniri luminoase și vesele a entuziaștilor culinari și amatori sunt dornici să își extindă cunoștințele.

Sub îndrumarea strictă a lui Marian Dan, participanții au învățat elementele de bază ale artei culinare. Și după gătit, toată lumea s-a adunat la o masă comună pentru a încerca bucatele preparate.

Cina a început cu un gust picant de carpaccio de caracatiță.

Spanacul proaspăt cu creveți în sos de lămâie și abundența de verdeață au adăugat note de primăvară.

Sparanghelul a devenit un supliment minunat pentru carnea de vițel în sos de bourbon.

Master-classul nu ar fi fost complet fără desert, iar desertul a fost grozav! Para în ciocolată a fost regina acestei seri!

Fiecare a luat cu el o stare de spirit bună și idei delicioase pentru un meniu special.

Mulțumim minunatului bucătar Marian pentru un master-class vesel, interesant, util și incredibil de gustos! Și, bineînțeles, mulțumim tuturor celor care au venit, au gătit și au luat cina cu noi!

Mulțumim partenerilor noștri, fără de care această seară nu ar fi fost posibilă! Studioului Lo Chef pentru furnizarea spațiului pentru master-class. Companiei METRO CASH & CARRY MOLDOVA pentru produsele naturale și delicioase, cu care am putut pregăti mâncăruri delicioase. Cunoscătorilor vinului, Timbrus Purcari Estate, pentru un vin aromat!

În cadrul master-classului culinar au fost colectați 33 700 lei. Dintre care 17 700 lei pentru Vladislav Balacci, iar restul sumei, la dorința unei invitate, a fost dedicată proiectului ”Ajutor secțiilor pediatrice de oncologie din RM” și pentru Roman Țaran.

Reportaj foto complet a evenimentului.

SL-116 SL-128 SL-131 SL-145

Нравится
Partener