Rezultatele proiectului „Ajutor secțiilor pediatrice ale spitalelor RM”

thanks1

Dragi prieteni! Dorim să tragem concluziile proiectului nostru de succes „Ajutor secțiilor pediatrice ale spitalelor RM”. Aceasta nu înseamnă că îl închidem, astfel de proiect mereu va fi actual și necesar. Concluzionând, îl reducem la zero și continuăm mai departe cu noi forțe și cu ajutorul vostru vom ajuta secțiile pediatrice ale spitalelor din RM.

În timpul existenței proiectului au fost adunați 583 600 de lei. Acesta este un rezultat foarte bun. Ce am reușit să facem cu acești bani?

Secția de endoscopie al Centrului Mamei și Copilului avea foarte mare nevoie de un endoscop video foarte scump. Pentru cumpărarea lui  a fost organizat un concert de binefacere de muzică clasică sub patronajul doamnei Armine Khachatryan, cu susținerea Academiei de Muzică, teatru și arte plastice. Rezultatul – 237 605 lei. Restul sumei am alocat-o din mijloacele strânse în cadrul proiectului și datorită primului bal de binefacere Winter Masquerade Ball. Astfel, baza tehnică a departamentului de endoscopie a fost completată cu aparatul necesar. Acesta a fost cel de-al doilea ajutor major pentru această secție, mai devreme am achiziționat instrumente pentru restaurarea esofagului de 174 000 de lei.

Altă secție ce găzduiește copii gravi este secția de oncologie pediatrică. Foarte importantă pentru ei a devenit achiziția unei tărgi speciale (brancarda C 120020, producatorul Italia). Costul targii  – 21 600 lei. Un aport important în această achiziție l-a avut Fondul Internațional A.S. Pușkin.

Restul banilor au fost folosiți pentru materiale consumabile pentru secțiile pediatrice ale Institutului de Oncologie.

Noi mulțumim din tot sufletul tuturor care au participat la acest proiect și sperăm că în viitor putem conta pe ajutorul vostru.

Încă o dată vă aducem aminte că noi nu închidem acest proiect, dar îl reducem la zero și continuăm împreună cu voi să ajutăm secțiile pediatrice ale spitalelor Republicii Moldova.

05.06.2018

Нравится
Partener