Boxe pentru donații, sau cel mai ușor mod de a salva o viață

box1

Dragii noștri salvatori! Echipa ”Salvați Viața” împreună cu partenerii și prietenii noștri fac tot posibilul ca dorința voastră de a ajuta copiilor să nu dispară atunci când întâmpinați probleme tehnice. Noi vă propunem câteva modalități pentru tansferul de bani-donații. Dar una dintre ele este cel mai ușor și comod: nu trebuie să mergeți la bancă, să apăsați butoane ca să vă înregistrați. Boxele de binefacere în magazinele orașului sunt cele mai ușoare modalități de a ajuta acum copiii bolnavi.

De la 15 mai vizitatorii rețelei de magazine ”Green Hills” vor vedea în salile de comeț boxe transparente. Pe fiecare dintre ele se află logo-ul organizației noastre și informația despre copilul care are nevoie de ajutor. Boxele deja sunt instalate în următoarele magazine: str. Kiev,16/1; str.Cuza Voda,21, str.Mircea cel Batran,39, str.Drumul Viilor,29, piata D.Cantemir,1, str. Sadoveanu,20/1.

Astfel de boxe pentru colectarea donațiilor se află și în magazinele Metro 1 și Metro 2.

Retragerea și numărarea banilor, întocmirea actului și sigilarea repetată se vor efectua în prezența reprezentanților magazinului.

Profitând de moment, vă aducem aminte și de alte modalități de acordare a ajutorului financiar copiilor care necesită tratament urgent:

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Donează prin Portofelul Electronic Paynet

Pentru transferuri prin GlobalGiving

Нравится
Partener