Prima nuntă de caritate în Moldova – copiii spun mulțumesc!

NEF_5974

Îi felicităm cu aniversarea de 1 an de căsătorie pe Iolanta Mura și Ben Williams!

Cu exact 1 an în urmă voi ați luat decizia de a dedica sărbătoarea voastră personală copiilor și ați donat toți banii câștigați la nuntă.

Ați început calea spre fericire făcând alți oameni fericiți. De aceea credem că pe familia voastră o așteaptă doar momente fericite, bunăstare și bucurii.

Prima nuntă de caritate din Moldova a reușit să îmbunătățească sănătatea a 8 beneficiari ”Salvați Viața”.

  • Gaidarji Dima a suportat 2 operații complicate la ochi, ceea ce a stopat boala și i-a păstrat un mic procent de vedere.
  • Chiriac Camelia a trecut 2 cure de reabilitare la o clinică din România.
  • Pe Țaranu Roma acești bani l-au ajutat în lupta cu paralizia cerebrala infantilă; să treacă o cură de reabilitare – să se ridice pe picioare, să înceapă să meargă și să aibă mari succese!
  • Gherța Damian a suportat cu succes operația de implantare a irisului artificial la ambii ochi.
  • Lui Catarau Andrei banii l-au ajutat să încheie ciclul de operații de îndepărtare a consecințelor artrogripozei congenitale, ceea ce- dă băiatului șansa la o copilărie fericită și un viitor minunat.

În aceasta ne-au ajutat Iolanta cu Ben, cât și mulți-mulți oameni cu sufletul mare care s-au ocupat de organizarea nunții lor (voluntari, muzicieni, donatorii loturilor unice pentru licitația de caritate). Și, desigur, invitații care au venit să felicite mirii și să –și aducă aportul la o faptă bună.

Vă dorim fericire!

 

Нравится
Partener