Colectarea de fonduri pentru Vladislav Balacci este închisă

new1

Din păcate, mulți părinți se adresează organizației ”Salvați Viața”. Din această cauză în Regulament a fost introdusă o regulă în care se indică că colectarea de mijloace pentru un copil nu poate dura mai mult de trei luni. Aceată decizie a fost luată pentru a putea ajuta cât mai mulți copii.

Pentru Vlad Balacci a trecut de mult timp cele trei luni planificate, de aceea noi închidem colectarea de fonduri. Până la acest moment am reușit să colectăm doar o parte din suma planificată. Dar aceasta nu înseamnă că îl vom lăsa la mijloc de drum. Noi deja avem cîteva raspunsuri de la fonduri din Germania și Rusia despre diponibilitatea lor de a-l ajuta pe Vlad Balacci. Și noi sperăm ca aceasta se va întâmpla și foarte curând vom citi noutăți despre faptul că intervenția chirurgicală a avut loc cu succes.

Reamintim, că băiatul este diagnosticat cu distrofie musculară progresivă Duchenne are nevoie de o operație pentru stabilizarea coloanei vertebrale cu ajutorul unui implant.

Din numele nostru și a familiei Balacci aducem sincere mulțumiri tuturor care au contribuit la colectarea sumei pentru tratament.

Vă mulțumim mult!

25.07.2018

Нравится