Colectarea de fonduri pentru Nikita Dușac este declarată închisă!

new1

De la naștere Nikita suferă de paralizie cerebrală infantilă. Anul trecut băiatul a fost diagnosticat cu osteomielită a articulației șoldului, o boală infecțioasă foarte periculoasă. Prima operație de reconstrucție a articulației șoldului și transplant de țesut osos a fost efectuată cu succes în februarie.

Nikita se află deja la Institutul de Ortopedie pediatrica ”G.I.Turner”, unde se află sub tratamentul chirurgical necesar. Pentru una din operații am reușit cu puteri comune să adunăm suma necesară. Pentru a doua – colectează Marea Sinagogă corală din Sankt-Peterburg.

Noutăți de la mama lui Nikita: ” Și iarăși buna ziua, prietenii noștri scumpi și doar cunoscuți, care își fac griji pentru Nikita și ne susțin. Operația a fost facută doar la piciorul stâng, la piciorul drept au apărut complicații temporare (conductibilitatea nervului a suferit și nu se poate de operat la moment). Dar este și o noutate bună- sensibilitatea a fost păstrată, deci este posibilă vindecarea, dar o să dureze 2-3 luni. Probabil căile simple nu sunt pentru noi, dar mai târziu ne vom bucura de succes mult mai mult. Succes tuturor!”

Mulțumim tuturor pentru ajutorul și susținerea acordată familiei Dușac. Banii au fost adunați datorită campaniei – sms ”Copii sănătoși”, în colaborare cu Moldcell. Vrem să vă aducem aminte că puteți să ajutați copiii bolnavi trimițînd un sms fără text la numarul 0445. Costul mesajului este de 30 de lei, ceea ce constituie donația dvs. Noi mulțumim companiei Moldcell pentru posibilitatea oferită și pentru susținerea activității organizației noastre.

Îi dorim din tot sufletul lui Nikita sănătate și vindecare cât mai rapidă!

30.08.2018

Нравится
Partener