Maria Capmoale a mai suportat o operație

kapmoale

Maria de mult timp suferă de o mare tumoare benignă, care se află pe gâtul și spatele fetiței. Tumoarea nu este doar o problemă estetică, ea provoacă crize de sufocare, împiedică în mișcarea și dezvoltarea liberă.

Fiecare operație nouă implică riscuri mari pentru Maria, deoarece tumoarea se împletește cu mușchi, nervi și vase. Fiecare anestezie și perioadă de recuperare influențează asupra inimii și stării psihologice a copilului. Medicii nu pot spune exact de ce a apărut tumoarea, care factori sporesc creșterea ei și cum să facă să-i împiedice extinderea.

La începutul lui iulie Mariei i-a stat mai rău. De la ultima operație a trecut 4 ani, în tot acest timp tumoarea a continuat să crească și momentul critic a sosit. Febră înaltă, durere mare în gât, maria se sufoca și nu putea înghiți mâncarea.

De urgență mama a dus-o pe Maria  la Moscova unde a fost operată. Chirurgul a reușit să-i salveze viața Mariei, îndepărtând tumoarea imensă, care apăsa traheea. Acum fetița este la reabilitare, se simte mai bine.

Apropiații Mariei Capmoale mulțumesc AO ”Salvați Viața” și tuturor oamenilor cu suflet mare care au ajutat să adune suma necesară pentru operația de salvare a fetiței!

Operația nu a fost făcută la clinica la care se planifica în momentul colectării de bani, de aceea contul s-a dovedit a fi mai mic. Restul de 109 mii de lei s-a decis să se transfere Anghelinei Trublaievici, care necesită implant de cohlear.

03.08.2018

Нравится
Partener