Primul magazin de caritate din Chișinău – un proiect nou pentru susținerea asociației ”Salvați Viața”

11

Dragi prieteni, venim cu noutăți bune! În Chișinău este gata să fie lansat un nou proiect – magazinul de caritate „MESTO”. Ce este atât de special la magazinul „MESTO”?

În primul rând, toate profiturile vor fi direcționate în scopuri caritabile. Banii adunați în urma vânzărilor vor fi donați pentru tratamentul copiilor cu diagnostice grave. În al doilea rând, toate lucrurile de vânzare (îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, jucării, cărți, bijuterii, bunuri de uz casnic etc.) vor fi aduse de către locuitorii orașului, precum și de partenerii magazinului – brandurile moldovenești Julia Allert, Room37, etc. Așadar, fiecare din noi poate contribui nu doar prin cumpărare ci și prin donarea bunurilor ce pot fi vândute.

Acest format de magazine de caritate este foarte popular în țările europene. Suntem foarte mulțumiți că am reușit realizarea acestei idei, atât de necesară pentru copii care necesită asistență.

Vă așteptăm la magazinul „MESTO” din 23 septembrie, pe adresa Alecu Russo,15. Facebook: https://www.facebook.com/shopmesto/

Cumpărături plăcute!

13

Нравится