Roman Țaran și succesele sale!

02

Roman este unul dintre copii care au nevoie nu doar de un singur tratament dar permanent. Băiatul suferă de paralizie cerebrală și tetrapareză spastică, ceea ce înseamnă că efortul de îmbunătățire a stării lui de sănătate este efectuat zilnic.

Împreună l-am ajutat pe Roman să urmeze un curs de tratament în Varșovia și Truskavets și împreună am urmărit rezultatul intervenției efectuate la noi în țară.

Recent Roman și mama lui s-au întors din centrul de reabilitare „Innovo” (Lviv). Rudele sunt mulțumite de rezultatele obținute acolo. Băiatul șede fără sprijin, merge cu ajutorul premergătorului, poate rosti cuvinte noi și are noi abilități în comportament. Mama spune că un mare succes al lui Roman e că a învățat să se dezbrace singurel.

Din cuvintele de recunoștință primite de la mama lui Roman: „Dragi angajați ai Asociației ”Salvați Viața” și toți oamenii care ne-au ajutat! Vă mulțumesc enorm pentru ajutorul achitării tratamentului fiului meu Roman, pentru speranța de recuperare pe care ne-ați dat-o, pentru dorința voastră nu doar de a ne compătimi ci și de a ajuta cu adevărat pe cei care au nevoie. Realizarea faptului că astfel de oameni mărinimoși există, îți dă putere să mergi înainte și să lupți cu boala”.

Și noi, cei de la ”Salvați Viața” vă suntem recunoscători pentru ajutorul financiar acordat lui Roman. Lui îi dorim multă sănătate, putere și voință!!!

01 03

Нравится
Partener