Încheiem colectarea de fonduri pentru Dînga Anastasia

55

Nastea are 5 ani și din păcate cartela ei medicală este plină cu diagnoze dificile. Familia fetiței s-a adresat Asociației noastre pentru a fi ajutați să facă față complicațiilor cauzate de intervenția chirurgicală la cord deschis. Situația copilului s-a dovedit a fi foarte complicată și periculoasă pentru viața ei. Toracele era plin de puroi, care a vătămat o parte din coaste.

În Kiev a fost convocat un consilium din 20 de medici la care a fost invitat și profesorul Paul Vogt, medic chirurg cardiovascular din Elveția. Anastasia a fost operată de urgență, pentru că întârzierea ar fi costat-o pe fetiță viața. Intervenția a avut succes, acum copilul este în afara oricărui pericol și familia își continuă viața liniștit.

Suma necesară pentru intervenție a fost mare. Noi transferăm în contul clinicii tot ce am reușit să colectăm până acum. Suma rămasă va fi achitată de alte organizații de caritate.

Îi mulțumim Irinei Mușuc pentru faptul că, la ziua ei de naștere, a organizat o colectare de bani în mod special pentru Anastasia. Ca rezultat, o sărbătoare privată a adus un total de 700 USD. Un rezultat minunat! Irina, ești atât de bravo!

Anastasiei îi dorim multă sănătate și o copilărie fericită!

25.09.2018

Нравится
Partener