Încheiem colectarea de fonduri pentru Sofia Gotișan!

111

Sofia a fost diagnosticată cu malformație congenitală cardiacă încă din primele zile de la naștere. Fetița avea doar 17 zile când a fost operată. Starea de sănătate a copilului era instabilă. Părinții mergeau sistematic la examinări la o clinică din orașul Kiev. Ultima intervenție a fost extinderea chirurgicală a aortei. Iar în această toamnă a fost planificată intervenția de corectare a malformației cardiace.

Recent, în primele zile a lunii septembrie, Sonia a mers cu familia la spitalul cardiologic. Dar toate investigațiile au arătat un rezultat neașteptat: intervenția poate fi amânată pe o perioadă nedeterminată, deoarece viața fetei este în afara oricărui pericol, starea de sănătate a acesteia, în momentul de față, permite copilului să se dezvolte în mod normal.

În viitor poate se va decide altfel, însă acum copilul poate duce o viață normală și să-i bucure pe părinți cu succesele ei.

Toate mijloacele bănești colectate pentru Sofia Gotișan vor fi redirecționate în favoarea lui Șevciuc Marian pentru a salva o inimioară.

Нравится
Partener