Rezultatul târgului de caritate organizat în susținerea lui Marian Șevciuc

sale

”Chisinau Tvorim Dobro” din nou este cu noi! La 20 octombrie prietenii noștri neobosiți au organizat iarăși un iarmaroc de binefacere. De această dată au decis să susțină familia Șevciuc, în care crește Marian, un copil care suferă de viciu cardiac congenital. Deocamdată viața micuțului este grea, din momentul nașterii de acum jumătate de an, doar 2 săptămâni au fost petrecute acasă. Tot restul timpului medicii au luptat pentru viața lui Marian.

Toate mijloacele bănești adunate la iarmaroc – 27 100 de lei, au fost transmise pentru tratamentul lui Marian Șevciuc.

Suma aceasta considerabilă este rezultatul muncii acerbe ale organizatorilor, voluntarilor și susținătorilor. Noi vă mulțumim pentru dorința inepuizabilă de a ajuta.

Mulțumiri aparte îi aducem Angelei Ladydriver și Comunității meșterilor în lucru manual al Moldovei Handmade Master.  Anume creațiile voastre incredibile, rafinate și unice au atras privirile multor oaspeți și au au ajutat să adune într-o singură zi o suma impunătoare pentru tratamentul lui Marian. Dorim să menționăm și administrația Centrului Comunitar pentru Copii și Tineri cu dizabilități fizice pentru oferirea spațiului în care a avut loc iarmarocul.

Și, desigur, spunem mulțumesc fiecărui oaspete al iarmarocului pentru atenție, încredere și compasiune.

Нравится
Partener