Închiderea colectării de fonduri pentru Anghelina Trublaevici

image (3)

Noi închidem colectarea de fonduri pentru Anghelina, care se confruntă cu probleme de auz și necesită operație de implant de cohlear.

Intrările de mijloace bănești pentru această fetiță nu au fost mari, dar în situația ei nu era timp de așteptat. Este vorba despre faptul că timpul implantării cohlearului influențează asupra dezvoltării copilului, asupra abilității lui de a vorbi și nu a se deosebi de semenii ei. De aceea, cu cât mai repede va fi efectuată operația, cu atât mai bine va fi pentru copil.

Anume acesta a fost argumentul pe care l-am adus atunci când am redistribuit mijloacele bănești, adunate și nefolosite din diferite motive pentru diferiți beneficiari (Cușnir Alexandra, Capmoale Maria, Balacci Vladislav).

Cu toate acestea, Ministerul Sănătății RMN, după adresarea oficială a mamei Anghelinei, a decis să aloce întreaga sumă necesară fetiței. Acum, toate mijloacele adunate de către noi vor fi distribuite mai târziu între copiii care vor avea nevoie de ajutor urgent.

Mulțumim tuturor care susțin copiii noștri și aduc un suport financiar. Mulțumiri aparte aducem companiei Mary Kay Moldova pentru ajutor în colectarea de mijloace bănești.

Нравится