Colectarea de fonduri pentru Marian Șevciuc a fost închisă!

IMG-0991f4dab998925864372fd13b5a499c-V

Recent, în familia Șevciuc s-a născut Marian. Nici-o investigație intrauterină nu a depistat vreo patologie cardiacă, dar după 2 ore de la naștere, copilul a început să se sufoce. Cauza s-a adeverit a fi un defect al inimii.

De băiat s-au ocupat medici din Chișinău și Kiev. Starea lui a variat de la stabilă la critică. În jumătatea de an pe care o are pe lume, doar 2 săptămâni a fost acasă.

În august la Kiev, lui Marian i-a fost programată o operație, dar situația s-a dovedit a fi  mai gravă și copilului i-a fost instalat un stimulator cardiac. Noi împreună am adunat mijloace bănești pentru a putea achita parțial operația. O parte din bani a fost acumulată de către grupul « Кишинев творим добро» în cadrul iarmarocului de binefacere. Și-au adus aportul organizatorii și oaspeții sesiunii foto de binefacere, care s-a petrecut pe 25 octombrie la  Image Center YA.

Mai mult, banii adunați pentru Busuioc Mireia nu au fost folosiți (pentru operație au ajuns banii alocați de către fondul de binefacere german). Noi am împărțit suma adunată pentru Mireia între Șevciuc Marian și Iurie Nazarciuc.

Micuțul Marian s-a întors deja acasă, el învață să se întoarcă pe burtică, încearcă să-și țină capul, fizic s-a întremat. El va avea nevoie de supraveghere constantă și să continue să-și bea medicamentele. Dar acum suntem siguri că Marian va fi bine.

Mulțumim tuturor care l-au ajutat pe micuț!

12.11.2018

Нравится
Partener